3min

Tags in dit artikel

De nieuwe LX8200SA en MX5800SA home entertainment systemen van Philips integreren dvd en super audio cd in één enkel systeem. Deze nieuwe Philips home entertainment systemen bieden functies die de kijk- en luisterbeleving nog opvoeren en spelen bovendien perfect in op de individuele noden van de consument. De LX8200SA is voorzien van de DCDi Faroudja Progressive Scan technologie om scherpe en heldere beelden en de beste signaalkwaliteit voort te brengen voor een optimale videokwaliteit. Het systeem is tevens uitgerust met meerkanaals super audio cd, wat garant staat voor een totale onderdompeling in de muziek. Met zijn subwoofer van 100 Watt en zijn complete set van 5 luidsprekers ontwikkelt de LX8200SA een totaal vermogen van 300 Watt. Dankzij de Philips gepatenteerde wOOx technologie in de subwoofer, biedt het systeem ongelooflijk krachtige lage tonen en uit de elegante multidirectionele tweeters klinkt eenkristalhelder geluid.


Philips LX8200SA

Het unieke design zorgt ervoor dat de klank tegelijk vooraan en achteraan weerklinkt. Het verschil met andere, gewone luidsprekers wordt snel duidelijk bij het afspelen van een super audio cd, waarbij de helderheid van de muziek van uitstekende kwaliteit is. Het systeem pakt uit met een heel stijlvol design, een slank profiel en compacte speakers die gelijk welk interieur verfraaien. Met zijn geïntegreerde dvd- en super audio cd-weergave, zijn meerkanaals ontvanger en bijbehorende 5.1 speakersysteem, is de LX8200SA de ideale oplossing voor consumenten die willen genieten van de jongste weergavemogelijkheden voor film en muziek. Voor nog meer comfort worden de menu’s en de informatie van de LX8200SA afgebeeld op een groot, stijlvol LCD-scherm met achtergrondverlichting waarvan de helderheid in drie standen kan ingesteld worden.

De MX5800SA heeft een wisselaar voor vijf dvd’s/super audio cd’s. De 5.1 meerkanaals super audio cd-speler is uitgerust met de jongste ontwikkelingen op het stuk van audioweergave; multidirectionele tweeters bieden een kristalheldere klank in een meerkanaals omgeving. Voor nog meer luisterplezier heeft Philips zijn nieuw Twin Sub systeem geïntegreerd dat gebruik maakt van geforceerde lucht om de basweergave te verbeteren, diepte en realisme toe te voegen aan uw kijk- en luisterbeleving. Het vernieuwende luidsprekerconcept integreert twee subwoofers in de zuilen van de speakers. De luisteraar kan de weergave ook perfect afstemmen op de inrichting van zijn woonkamer. Seating Control is een unieke positieafhankelijke geluidsfunctie die het mogelijk maakt de klank rechtstreeks in te stellen volgens de zetelopstelling in een vertrek, via een automatische configuratie van de luidsprekers.


Philips MX5800SA

Het volstaat de vorm van de kamer te selecteren in het menu op het scherm om de klankinstelling aan te passen en te optimaliseren voor de opstelling van de kamer. De MX5800SA is voorzien van een Cinema Center Speaker met vijf multidirectionele speakerdrives. Die luidsprekers zijn zodanig gepositioneerd dat het geluid uit de goede richting en met de juiste diepte komt. De vijf speakers zijn heel nauwkeurig gepositioneerd in verschillende hoeken en bieden op die manier een unieke luisterervaring als kwam de klank rechtstreeks vanuit het scherm.