theFactor.e, één van de grotere internetbureaus in Nederland en specialist op het gebied van Rijke Internet Applicaties, is uitgeroepen tot het beste internetbureau in de Emerce Top 100. In de top 100 van e-business bedrijven eindigt theFactor.e op de twaalfde positie.

Elk jaar doet Emerce een groot imago onderzoek naar e-business bedrijven in Nederland. Respondenten zijn veelal marketingmanagers en it-managers uit het Nederlandse bedrijfsleven.

In de categorie Webdesign & -development is gekeken naar het kennis en prijsniveau, naar het product en naar het service level. Ook creativiteit gold als belangrijke graadmeter. Alle punten bij elkaar genomen, is theFactor.e op de eerste plaats geëindigd. Andere bedrijven die actief zijn op het gebied van webdesign & -development en die in de Emerce Top 100 voorkwamen, zijn onder andere Macaw, Clockwork en Lost Boys.

theFactor.e beleeft volgend jaar zijn 10-jarig jubileum als internetbureau. Het is het eerste bedrijf in Nederland dat zich bezighield met de ontwikkeling van Rijke Internet Applicaties (RIA). theFactor.e is in Nederland nog altijd voorloper op het gebied van RIA.

Folkert Ringnalda, algemeen directeur van theFactor.e is zeer verheugd over het mooie resultaat. ‘Wij geloven dat kwaliteit een combinatie is van visie, toptalent en goed georganiseerde productieprocessen. Door creativiteit en technologie geïntegreerd te benaderen, hebben we voor klanten net dat streepje voor ten opzichte van onze concurrenten. Natuurlijk is dit mooie resultaat een prachtig compliment aan onze medewerkers en onze klanten. We zijn er gepast trots op’, aldus Ringnalda.