2min

Tags in dit artikel

, , , ,

Een van de grootste Trusts uit het Verenigd Koninkrijk – Northumbria Healthcare NHS Trust – heeft besloten met SpeechReport powered by SpeechMagic van G2 Speech te gaan werken. Na een aanbestedingstraject is besloten dat G2 Speech de beste totaaloplossing mag gaan leveren. Op korte termijn wordt SpeechReport over 5 verschillende afdelingen uitgerold. Na deze eerste stap zal het systeem worden uitgerold over alle 9 vestigingen van de ziekenhuisgroep.

Martin Wilson, Acting General Manager zegt: “Op dit moment wordt er nog gewerkt met cassettebandjes en typistes die deze uitwerken. Dit proces neemt veel tijd in beslag. We waren op zoek naar een oplossing voor dit probleem en vonden dit in SpeechReport van G2 Speech. Tijdens het aanbestedingstraject kregen we een goede indruk dat G2 Speech een zeer professionele organisatie is. Daarbij zij gaven ons het vertrouwen dat ze een goed werkend systeem kunnen leveren. Daarnaast kregen we door de demonstraties van verschillende systemen een duidelijk beeld dat SpeechReport de oplossing is die de doorlooptijd van dictaten zal verkorten, achterstanden vermindert en het potentieel heeft de personeelskosten te verlagen.”

Bert Groeneveld, directeur van G2 Speech: “We zijn zeer gelukkig met deze doorbraak van zowel G2 Speech als spraakherkenning in de medische markt van het Verenigd Koninkrijk. De afgelopen jaren hebben onze oplossingen zich op het Europese vaste land bewezen hetgeen resulteerde in marktleiderschap van G2 Speech in de markt van spraaktechnologie oplossingen. Deze doorbraak bewijst dat onze innovatieve medische spraaktechnologie oplossingen niet onopgemerkt zijn gebleven. We zijn er van overtuigd dat dit het begin is van vele nieuwe successen in het Verenigd Koninkrijk.”

SpeechReport is een document creatie systeem met geïntegreerde spraakherkenning powered by SpeechMagic van Philips Speech Recognition Systems. SpeechReport sluit naadloos aan bij de ambities van ziekenhuizen die hun medische specialisten spraakherkenning willen aanbieden. Bert Groeneveld vervolgt: “We zien steeds meer ziekenhuizen die spraakherkenning implementeren. Zij realiseren zich dat niet alleen een afzonderlijke afdeling voordeel kan hebben van spraakherkenning, dit geldt ook voor hele ziekenhuizen of zelfs ziekenhuisgroepen. De gezamenlijke inspanningen van G2 Speech en Philips Speech Recognition Systems hebben absoluut bijgedragen om tot dit succes te komen. Het is wederom een voorbeeld van onze toewijding om medische spraak technologie oplossingen te leveren die tegemoet komen aan de eisen van de medische industrie.