min

Tags in dit artikel

, , ,

Met inmiddels meer dan zes miljoen spelers kan World Of Warcraft zich de meest gespeelde mmorpg noemen. Dinsdag kondigde Blizzard Entertainment op haar site een lokale Spaanse versie van het spel aan.

Europa vertegenwoordigt één zesde van alle World Of Warcraft spelers. Het is dan ook niet verwonderlijk dat men steeds meer lokale versies gaat introduceren. Na onder andere Frankrijk en Duitsland is Spanje aan de beurt. De server wordt in Europa gehost en wordt onderhouden door Spaanse werknemers die 24/7 bereikbaar zullen zijn voor support.

Mike Morhaime, woordvoerder van Blizzard entertainment wist het volgende te vertellen: "We kijken uit naar de lancering en het aanbieden van een server speciaal voor Spaans sprekende mensen. Het succes van het spel is onvoorstelbaar, en we zijn tevreden dat deze nieuwe lokale versie World Of Warcraft voor een nog groter publiek beschikbaar zal maken."

Naast het aankondigen van de nieuwe lokale versie maakte Blizzard bekend dat er inmiddels 6 miljoen mensen zich ingeschreven hebben voor het spel. Een onvoorstelbaar groot getal voor een mmorpg.