2min

Tags in dit artikel

, ,

Het is een feit dat de Wii veel mogelijkheden biedt voor third party video game accessories fabrikanten. Marktleider op dit gebied is Joytech, deze kon dus onmogelijk achterblijven met het aankondigen van gloednieuwe Wii accesoires.

Als eerste is er het JOYTECH Wii™ Sports Pack. In dit pakket vind je een race stuur, golf stick en tennisracket. De Wiimote dient in een van deze drie accessoires gestoken te worden zodat de gameplay er nog beter op wordt.

Vervolgens is er het JOYTECH Wii™ Power Station. Dit is misschien wel het interessantste, in dit pakket vind je twee hoogwaardige herlaadbare battery-packs en ook een docking station. Hiermee is het dus niet meer nodig om altijd nieuwe AA batterijen te kopen, je moet gewoon na elke speelsessie je Wiimote in het docking station plaatsen. Dit docking station is tevens ook voorzien van een uitschuifbaar stukje waar de Nunchuck ingelegd kan worden.

Joytech gooit er ook nog een ander racestuur tegenaan dat extra comfort en grip moet bieden.

Als laatste zijn er dan nog de JOYTECH Wii™ Silicon Gloves. Dit zijn als het ware rubberen handschoentjes die je over de Wiimote kan plaatsen zodat je meer grip hebt. Je kan deze apart kopen of een speciale combo waarin je twee sets krijgt elk bestaande uit een omhulsel voor de Wiimote en de Nunchuck.