1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Een week geleden kondigde Ubisoft een nieuwe Prince of Persia-game aan voor de next-gen consoles. Opmerkelijk was dat er bij de aankondiging niet over een Wii-versie gesproken werd. Toch blijft er een kans aanwezig dat er een nieuwe Prince of Persia-game op de Wii zal gaan verschijnen.

In een recente interview met Edge over de nieuwe Prince of Persia-game, bevestigde Ubisoft dat de game niet op de Nintendo Wii zal gaan verschijnen. Maar Ubisoft heeft kenbaar gemaakt een Wii-versie niet per definitie uit te sluiten. De ontwikkelaar neemt momenteel serieus een nieuwe Prince of Persia-game voor de Wii in overweging.

Als er een Wii-versie komt zal het in ieder geval geen port gaan worden zoals we bij Two Thrones hebben gezien. Ondanks dat Two Thrones tegen viel zag Ubisoft serieus potentie in de game. Er werd toegegeven dat de Wii-besturingen in de Two Thrones niet helemaal optimaal waren, maar de ontwikkelaar was ondanks dat blij, omdat mensen konden zien dat Prince of Persia weldegelijk op een Wii thuis kan horen.