Abonneer je gratis op Techzine!

Steam, het softwareplatform van het bedrijf Valve, zal Crysis Warhead ook gaan aanbieden. Crytek en Valve hebben een overeenkomst met elkaar gesloten en hebben bevestigd dat Crysis Warhead ook via Steam te koop zal zijn.

De game valt op Steam nu al aan te schaffen, maar dit is nog wel een pre-purchase. Er moet dus eerst gewacht worden op de lancering van Crysis Warhead, maar dit betekent wel dat men het spel meteen kan downloaden wanneer het op 18 september verschijnt.

Op Steam vraagt men voor Crysis Warhead 34,99 dollar en dat is vaak goedkoper dan de prijzen die in de winkels gehanteerd worden. Men heeft echter geen DVD als het spel via Steam wordt aangeschaft. Ook zal men eerst moeten wachten tot het spel gedownload is op de desbetreffende computer voordat spelen van het spel mogelijk is.

Er zal op Steam ook een Crysis Complete Pack aanwezig zijn. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om de originele Crysis en de nog niet gelanceerde Crysis Warhead. Voor deze versie moet een bedrag van ongeveer 60 dollar betaald worden, waardoor deze manier dus voordeliger is dan wanneer men de titels los van elkaar zou aanschaffen.