1 min

Tags in dit artikel

, ,

Mio heeft een nieuw navigatiesysteem gelanceerd, te weten de Mio C728. Het apparaat heeft een zeven inch touchscreen en twee gigabyte aan opslagruimte voor films, foto’s en muziek.

De C728 heeft een dubbele ontvanger, waarmee het ook mogelijk is om televisie- en radiosignalen te ontvangen. Naast live televisie- en radio heeft het systeem twee gigabyte aan opslagruimte, meerdere inputpoorten en een ingang voor een SD-kaart, waardoor gebruikers films kunnen kijken, digitale fotos kunnen tonen en luisteren naar’muziek. Geluid kan via een FM-transmitter naar het audiosysteem van de auto gestuurd worden of via het ingebouwde geluidssysteem beluisterd worden.

Met het zeven inch touchscreen is het volgens Mio momenteel een van de grootste autonavigatiesystemen op de markt. Uiteraard zitten er ook nog de gebruikelijke mogelijkheden in dit apparaat, waaronder een TMC-ontvanger voor real-time file-informatie en zijn de laatste flitspalen als zogenaamde Points of Interest toegevoegd. Mio levert haar eigen MioMap 2008-kaarten voorgeïnstalleerd mee. De C728 zal een prijskaartje krijgen van 499 euro.