1 min

Tags in dit artikel

,

LG heeft samen met PRADA de nieuwe PRADA-telefoon op de markt gebracht. Het betreft de tweede versie van het populaire PRADA-toestel. Het toestel werd in oktober al aangekondigd.

LG heeft al eerder samengewerkt met PRADA, hieruit is versie één gerold. Na de nieuwe samenwerking komt ook versie twee tot stand, die zich onderscheid van haar voorganger door bijvoorbeeld het QWERTY-toetsenbord. De telefoon richt zich echter niet alleen op functionaliteit, het design is eveneens een belangrijk aspect.

De nieuwe PRADA heeft onder andere ondersteuning voor HSDPA en 3G. Verder heeft deze versie, net als de vorige versie, een volledig touch-screen. Als aanvulling hierop heeft LG wel een dual-touch-methode ingebouwd. Er is een vijf megapixel-camera meegeleverd, voorzien van een Schneider-Kreuznach-lens. Ook kan de gebruiker verbinding maken met draadloze internetverbindingen, door de Wifi-ondersteuning.

De nieuwe PRADA-telefoon van LG is begin december 2008 verkrijgbaar bij de telecomspeciaalzaken. De adviesprijs van het toestel is 599 euro.