Abonneer je gratis op Techzine!

En ook deze week weer wat gadgets voor jullie. We beginnen deze week met een manier om wat oliegeld te verdienen, gaan verder met een veilige natte-schoenen-droger en eindigen met een klok die niet zou misstaan in elk modern interieur. Veel leesplezier!

Howdie How!

Je bent lekker aan het surfen op Techzine en opeens gaat de telefoon: "Howdie partner, how would ya’ll think if we came to the Netherlands for a week?" Je kunt je rijke familie uit Texas dat natuurlijk niet weigeren en een leuk procentje op hun oliewinsten zie je natuurlijk ook wel zitten. En hoe leg je gemiddelde Amerikaan nu in de watten? Juist, met eten. En specifieker nog, met een "hell of a breakfast". We weten ook allemaal dat Texanen niet bang zijn van een schietijzertje meer of minder, dus wat dacht je ervan om hun omelet te bakken in de vorm van zo’n schietijzertje? Deze vorm moet je gewoon in je pan liggen, ei erin gieten en bakken maar! Yihaaaaaaaah!

Nooit meer natte voeten

Het is winter. Dat betekent regen, sneeuw, gesmolten sneeuw en hopeloze smurrie op de wegen. Je schoenen zijn al heel snel druipnat en het drogen van je menselijke hoefjes duurt al gauw een nachtje en dan nog zijn ze niet altijd helemaal droog. Daarom heeft men de "Glove and Boot Dryer", eenn apparaat waarop je je (hand)schoenen kan hangen, waarbij ze door middel van convectie gedroogd worden op een veilige manier. De gadget kost 40 dollar, maar daarvoor zijn je schoenen en handschoenen wel een hele winter droog.

3D Pin Clock

Deze klok werkt niet met een digitale display om het uur weer te geven, maar door middel van pinnetjes die tevoorschijn komen en weer vertrekken, afhankelijk van hoe laat het is.

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup voor deze week, tot volgende week!