min

Tags in dit artikel

, , , ,

Oké, ik geef het toe, de titel staat niet heel netjes, maar blijkbaar is er onderweg een foutje gebeurd bij het nummeren van de roundup, dus vandaar deze tweede editie van nummer 51. Op die manier kunnen we onze laatste roundup van 2008 het juiste weeknummer meegeven en dat staat toch net wat mooier. Maar genoeg daarover, beginnen doen we deze week met een oversized kalender, we gaan verder met een paraplu voor rokers en we besluiten deze roundup met een filmpje over de beste gadgets voor de huis-, tuin- en keukenspion. Veel leesplezier!

Twintig jaar mopjes op één kalender

Het nieuwe jaar komt eraan en bij een nieuw jaar hoort vanzelfsprekend een nieuwe kalender. Wie echter voorbereid wil zijn voor de komende twintig jaar, moet maar eens overwegen om zonnepanelen aan te schaffen bij het Duitse Saatchi & Saatchi. Het bedrijf wilde haar klanten er namelijk aan herinneren dat al hun producten geleverd worden met een garantie van niet minder dan twintig jaar en daarom schenkt het bedrijf bij haar zonnepanelen een scheurkalender die niet minder dan, jawel, twintig jaar beslaat. De kalender wordt geleverd met een houder, de één meter lange kalender en twee stevige schroeven om het gevaarte op zijn plaats te houden.

Onder moeders paraplu…

Het zijn harde tijden voor de rokende medemens onder ons. Nergens mogen ze nog genieten van hun kankerstokje en overal worden ze buitengejaagd alsof het de ergste criminelen van de wereld zijn. Zelfs op café kan een roker tegenwoordig niet meer genieten van zijn dagelijkse cocktail van teer, roet en nicotine dankzij Uncle Geert-Jan. Ze worden daarom vaak verbannen tot de gezonde buitenlucht, maar zowel in Nederland als in België is het vaak geen lekker weertje. Maar daar is nu een oplossing voor! Deze paraplu laat je niet alleen langer genieten van de rook die je uitademt door ze binnen adembereik te houden, ze is ook nog eens voorzien van een mooie, hartvormige asbak waar je netjes je afval kwijt kan. Bovendien wordt deze paraplu ook nog eens geleverd in een stijlvolle en nietsverhullende verpakking. En dat alles voor een luttele twintig dollar.

The name’s Bond…

In deze video krijgen jullie een overzicht van de beste gadgets voor het betere spionwerk.

Heb jij goede ideeën of aanvullingen op de Gadget Roundup, laat het ons dan weten middels een pm. Voor discussie over gadgets kun je ook terecht in ons Telefonie & Gadgets-subforum. Als je meer video’s van gadgets wilt bekijken kun je terecht in het gadgetkanaal op Feebs. Dit was de Gadget Roundup voor deze week, tot volgende week!