Abonneer je gratis op Techzine!

De ontwikkelaars van SPAMFighter hebben een versie vrijgegeven voor Thunderbird, de e-mailcliënt die onder opensourcevoorwaarden is vrijgegeven. Deze nieuwe SPAMFighter-versie is vanaf heden beschikbaar.

SPAMFighter maakt gebruik van een gedeelde database, waar gebruikers zelf mailtjes aan toe kunnen voegen. Op die manier hoopt SPAMFighter een betere antispam-optie af te leveren dan de vele concurrenten doen. SPAMFighter werkt met plugins voor diverse e-mailcliënts en nu is er dus ook een plugin voor Thunderbird.

"We kregen enorm veel verzoeken binnen om SPAMfighter ook uit te breiden naar de Mozilla Thunderbird-e-mail-client", zegt Martin Thorborg, medeoprichter en Chief Marketing Officer van SPAMfighter. "Om aan deze verzoeken tegemoet te komen, hebben we de SPAMfighter-oplossing geschikt gemaakt voor Thunderbird-gebruikers. Ook zij profiteren nu van optimale bescherming. Dit is niet alleen een uitbreiding op ons antispamaanbod, maar zorgt ook voor groei van ons wereldwijde netwerk van actieve gebruikers. Zo kunnen we spam nog effectiever bestrijden."

SPAMFighter komt uit in twee verschillende versies. De standaard-versie en de Pro-versie, waarbij de Pro-versie uiteraard extra functionaliteit biedt. De standaard-versie is gratis voor particulieren en scholen. De Pro-versie is sowieso betaald. De Pro-versie kan geprobeerd worden voor 25 dagen, daarna is er de optie om de Pro-versie te kopen of te downgraden naar de standaard-versie.