Packard Bell heeft een nieuwe laptop geïntroduceerd. De notebook, die het typenummer ‘EasyNote TR85’ draagt, wordt geprofileerd als een designvolle notebook, met krachtige specificaties.

Packard Bell stelt in het persbericht dat de notebook zich moet onderscheiden op het gebied van uiterlijk. De notebook heeft namelijk lang op de tekentafel gelegen en volgens Packard Bell zijn alle details aan bod gekomen. Packard Bell heeft hiervoor samengewerkt met de Italiaanse auto-ontwerper Pininfarina.

De notebook beschikt over een glanzende cover en mat zwarte binnenkant die is afgewerkt met een zilverkleurige touchpad, afgeronde luidspreker en toetsenbord. Verder moet de laptop functioneel zijn, doordat er zoveel op de details is gelet. Zo is de webcam fysiek af te sluiten met een soort gordijntje, waarmee de privacy gewaarborgd wordt. De laptop is volgens Packard Bell verder plat en de batterij is krachtig. Het touch-pad is voorzien van multi-touch, zodat handelingen door middel van het touch-pad uit te voeren zijn.


De EasyNote TR85 is sinds vandaag verkrijgbaar, voor aan adviesprijs van zevenhonderd euro, inclusief BTW.