min

Tags in dit artikel

, ,

Lian Li heeft onlangs een nieuwe mid-tower laten zien. De behuizing gaat met de naam PC-B25F door het leven en probeert zich te richten op mensen die zich aangetrokken voelen tot een elegant en simpel ontwerp.

De kast is 21 cm breed, 49,5 cm hoog en 49 cm diep. Het is mogelijk om twee verschillende soorten moederborden in de behuizing te plaatsen. Zo is er ondersteuning voor ATX-moederborden en microATX-moederborden.

De behuizing is opgebouwd uit drie externe 5,25 inch drive bays die terug te vinden zijn aan de voorkant van de behuizing. Van deze drie drive bays is het mogelijk om er één om te bouwen tot een 3,5 inch drive bay. Intern is er een zogenaamde HDD Cage aanwezig waarin plaats is voor zes 3,5 inch harde schijven of SSD’s.

Andere features van de nieuwe behuizing van Lian Li zijn anti-vibratie materiaal in de ruimte waar de harde schijven zich bevinden, een securing bracket voor de voeding, een I/O-paneel dat bovenaan geplaatst is met eSATA-, audio-, en USB-aansluitingen en een zogenaamd volledig tool-less ontwerp.

Het koelsysteem van de behuizing bestaat uit vijf fans. Aan de voorkant bevinden zich twee fans met een grootte van 120 mm. Deze fans zijn actief op een snelheid van 1200 rotaties per minuut. Bovenop de behuizing vindt men twee 140 mm fans terug die werken op een snelheid van 1000 rotaties per minuut. Tot slot is er nog een enkele 120 mm fan aan de achterkant van de behuizing aanwezig en deze fan maakt 1500 rotaties per minuut.

Het is de bedoeling dat de behuizing verkocht gaat worden rond medio september. De officiële adviesprijs van de behuizing zou zo’n 190 dollar exclusief BTW bedragen in de Verenigde Staten.