Abonneer je gratis op Techzine!

De laatste geruchten gaan steeds over de iPhone 5 of de witte iPhone 4 maar ontwerper Archil Vardidze heeft een conceptontwerp voor de iPhone 6 gemaakt. Dit meldt The Design Blog. Het ontwerp heeft nog steeds één knop, daarnaast is de telefoon wat groter en breder dan de iPhone 4 en heeft deze een iets robuuster ontwerp.

Deze iPhone 6 lijkt een mooie doorontwikkeling te zijn van de huidige iPhone 4, de vraag is alleen wanneer zal de iPhone 6 het levenslicht gaan zien, we zullen voorlopig eerst op de iPhone 5 moeten wachten.

Of Apple ook brood ziet in dit ontwerp is nog nog even af te wachten, in elk geval kan elke iPhone bezitter zijn mening geven of dit is wat hij of zij over 2 jaar wilt aanschaffen. Op de foto’s is te zien dat er metalen strip met ronde knoppen is geplaatst aan de zijkant. Vardidze heeft gelijk ook een dockingstation ontworpen die bij de telefoon past. Volgens de ontwerper bevat de dock een zonnepaneel, waarmee de iPhone op een milieu vriendelijke manier opgeladen kan worden. Archil Vardidze heeft ook laten weten dat het antenne probleem van de iPhone 4 zich niet in het ontwerp voordoet.