1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Chinese bronnen hebben tegenover een Japanse blog-site een aantal details bekend gemaakt over Apple’s nieuwe versie van de iPad. Zo zou de nieuwe iPad een platte achterkant krijgen, dezelfde schermgrootte behouden en een betere speaker krijgen.

De speaker zou links op de achterkant van de nieuwe iPad geplaatst worden. Deze speaker wordt slechts deels zichtbaar doordat er een gril wordt gemaakt in de behuizing. Onlangs verschenen er hoesjes welke voor de nieuwe iPad bedoeld zouden zijn, waarin een uitsnede van deze gril zichtbaar was. Het lijkt dus inderdaad goed mogelijk dat dit gerucht werkelijkheid wordt.

De nieuwe iPad zal qua afmetingen iets krimpen, de huidige iPad is 242,8 x 189,7 mm, de nieuwe zou een afmeting van 239 x 186 mm krijgen. De achterkant wordt vlakker dan de huidige iPad, zodat het apparaat beter op een vlakke ondergrond kan worden geplaatst.

De Chinese bron bevestigde niets over eventuele camera’s, maar kon wel vertellen dat de nieuwe iPad in januari verscheept wordt, een release in februari lijkt daarmee aanstaande.