1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Apple heeft laten weten wanneer de volgende WorldWide Developers Conference oftewel WWDC plaats vindt. Dit zal zijn van 6 tot 10 juni in San Fransisco, waar het elk jaar wordt gehouden. Degene die hier graag heen wilde hebben inmiddels alweer pech want de kaartjes voor dit evenement waren binnen 10 uur uitverkocht.

Dit event is speciaal opgezet voor ontwikkelaars van het Mac OS X en iOS besturingssysteem. Hoewel Apple in het verleden vaak maar aandacht had voor een van de twee besturingssystemen zal dit jaar aan beide aandacht worden geschonken met allerlei workshops en nieuwe introducties.
Hoewel dit evenement dus bedoelt is voor ontwikkelaars gebruikt Apple de openingsspeeches altijd om nieuwe producten aan te kondigen. Dit jaar verwacht men in elk geval de aankondiging van de iPhone 5, een vooruitblik op iOS 5 en als het een beetje mee zit en de geruchten waar zijn een aankondiging van een iPad 2.5.

Apple heeft zelf laten weten dat het evenement volledig in het teken zal staan van de toekomst van iOS en Mac OS X.

Zoals eerder aangegeven waren de kaartjes binnen 10 uur uitverkocht, een toegangskaartje voor dit evenement kost 1600 dollar per persoon.