1 min

Tags in dit artikel

,

Ondanks dat wij gisteren berichtten over de PadFone, dook afgelopen weekend de TransPhone op. Deze TransPhone bestaat, net als de PadFone, uit een telefoon en tablet die je in elkaar kan klikken en heeft interessante specificaties.

De TransPhone eist met die reden meer aandacht op dan de PadFone van Asus. Waar Asus nog niets kon vertellen over de specificaties van zijn PadFone, kan CMIT dit wel. CMIT kiest voor een vergelijkbaar ontwerp, waarbij de telefoon in de achterzijde van de tablet wordt verwerkt. Daarnaast is er de keuze gemaakt om de telefoon nog deels zichtbaar te houden. Bij de PadFone van Asus is de telefoon volledig uit het zicht.

Wanneer we naar de specificaties van de TransPhone kijken, zien we een dualcoreprocessor van het merk Qualcomm, die zijn werk doet op een aangename 1,2 GHz. Het scherm van de TransPhone zal een SVGA-display zijn en als aansluitingen vinden wij onder andere een USB- en HDMI-poort. Onduidelijk is nog welk besturingssysteem de TransPhone zal gaan draaien. Daarnaast is er ook nog niets bekend over de prijs of releasedatum.