1 min

Microsoft is druk bezig om zichzelf te verkopen met haar Windows Phone 7 besturingssysteem. In een poging nieuwe gebruikers te werven heeft Microsoft iets nieuws bedacht.

Het bedrijf heeft namelijk een speciale website in het leven geroepen welke Android- en iPhone-gebruikers over moet halen tot aankoop van een Windows Phone 7 toestel. Op deze speciale website is namelijk een soort preview te zien van het besturingssysteem van Microsoft. Zo zijn er werkende live tiles te zien en geeft de websites een goede indruk over wat nieuwe gebruikers kunnen verwachten van het besturingssysteem.

Microsoft doet dit in een poging meer gebruikers over te halen om over te stappen op Windows Phone. Uit onderzoek is gebleken dat maar weinig smartphone-gebruikers zomaar overstappen naar een nieuw besturingsysteem. Microsoft moet dus aardig wat uit de kast trekken om deze gebruikers binnen te slepen. Ondanks dat de website niet altijd even lekker werkt doet het bedrijf op deze manier in ieder geval een originele en goede poging.