1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Ook T-Mobile probeert op een nieuwe manier klanten te winnen, het bedrijf gaat namelijk klanten een nieuwe gratis Apple TV aanbieden bij een abonnement.

Wanneer je namelijk een tweejarig abonnement voor extra snel internet afsluit zal je geheel gratis een Apple TV ontvangen. Het gaat hierbij om de abonnementen met vast internet waarbij de snelheden 20 en 30 Mbps bedragen. Hiermee doet ook T-Mobile mee in het aanbieden van gratis diensten en producten aan haar klanten. Eerder konden wij al berichten over bijvoorbeeld KPN die gratis Spotify-abonnementen aanbiedt bij bepaalde bundels. Eerder deze week werd bekend dat Ziggo een deal heeft gesloten met een Spotify concurrent voor 1 miljoen euro, de details van deze deal zijn nog niet bekend.

Of T-mobile met deze Apple-TV actie een exclusieve samenwerking met Apple heeft afgedwongen voor dit product is nog onduidelijk. Bij de introductie van de iPhone op de Nederlandse markt als T-mobile de eerste jaren de exclusiviteit op het aanbieden van dit product.