1 min

Waar men in Europa mag genieten van een Dropbox-abonnement op maar liefst 50 GB aan opslagruimte ‘in de lucht’ met hun Samsung Galaxy S III, moeten de Amerikanen het blijkbaar zonder doen. Vandaag werd bekend gemaakt dat de deal met Dropbox niet zal gelden in de Verenigde Staten.

De deal tussen Samsung en Dropbox vindt in de Verenigde Staten geen doorgang, maar dat is niet eens te danken aan een van deze partijen, maar aan de telecomproviders. Ook zij blijken een zegje te hebben in deze deal en zowel AT&T als Verizon besloten om niet in te stemmen met de bonus voor toekomstige Galaxy S III-eigenaren. Het blokkeren van deze dienst zal waarschijnlijk te maken hebben met de vele extra data die toestellen zullen verzenden. Naar aanleiding van deze beslissing heeft Dropbox besloten om een pagina aan te maken waar duidelijk wordt gemaakt of een Samsung-toestel wel of geen beschikking kan krijgen over deze extra opslagruimte.

Samsung kondigde de deal met Dropbox aan tijdens de presentatie van het nieuwe vlaggenschip, de Samsung Galaxy S III. De deal is overigens niet voor eeuwig geldig, na 12 maanden vervalt de extra opslagruimte weer, tenzij gebruikers een betaald abonnement van minimaal 9,99 dollar per maand afnemen.