HTC Proto heet waarschijnlijk HTC Desire X

Abonneer je gratis op Techzine!

Er zijn nieuwe details en foto’s opgedoken van de HTC Desire X, waarschijnlijk is dit de uiteindelijke naam van de HTC Proto waarvan eerder al foto’s zijn uitgelekt.

De HTC Desire X zal een 4-inch WVGA scherm bevatten met een schermresolutie van 480 x 800 pixels. De smartphone zal worden aangedreven door een tot nog toe onbekende 1.0 GHz dual-core processor, verwacht wordt dat het hier om de dual-core Snapdragon-processor van Qualcomm gaat. Verder is de telefoon voorzien van 768MB aan RAM-geheugen en 4 GB aan interne opslagcapaciteit, welke kan worden uitgebreid middels een micro-SD geheugenkaartje. Ook krijgt de gebruiker 25 GB aan online opslagcapaciteit bij Dropbox.

De HTC Desire X zal 114 gram wegen en 118.5 x 62.3 x 9.3 mm groot zijn. Verder zal de HTC Desire X gaan draaien op Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) samen met Sense UI 4.1.

Gezien de specificaties van de HTC Desire X moet het hier om een budget telefoon gaan, aangenomen wordt dat het om de opvolger van de HTC One V gaat.

Dit alles blijft echter speculatie want HTC heeft nog niets los gelaten over de HTC Desire X. Kans bestaat dat we tijdens de IFA meer gaan horen over deze telefoon.