Vermeende specificaties Galaxy Note II uitgelekt

Abonneer je gratis op Techzine!

De vermeende specificaties van de Samsung Galaxy Note II zijn uitgelekt. De nieuwe kruising tussen een smartphone en een tablet zal vanavond worden gepresenteerd. De nieuwe Galaxy Note II beschikt over vrijwel dezelfde specificaties als de Galaxy S III maar dan met een groter scherm.

De specificaties en het uiterlijk van de Galaxy Note II zullen niet echt gaan verrassen. Zowel het uiterlijk als de specificaties komen veelal overeen met de Galaxy S III.

Zo zal de Galaxy Note II beschikken over dezelfde 1,4 GHz quad-core Exynos processor, een acht Megapixel camera, 1,5 GB aan RAM-geheugen en 16 of 32 GB aan opslagruimte. Samsung zou ervoor hebben gekozen om de Galaxy Note II wel te voorzien van 4G LTE connectiviteit. Het scherm wordt echter een stuk groter dan de Galaxy S III, de Note II zal gaan beschikken over een 5,5 inch Super AMOLED HD Plus scherm met een resolutie van 1050×1600 pixels.

De Galaxy Note II zal naar verluidt meteen worden geleverd met Android 4.1 Jelly Bean. Daarnaast wordt er verwacht dat de Galaxy S III, deze week ook meteen een update krijgt naar deze versie. De presentatie van het nieuwe toestel vind vanavond plaats en dan zullen we weten of alle specificaties ook daadwerkelijk kloppen.