Geluidsproblemen Surface mogelijk door Touch Cover

Abonneer je gratis op Techzine!

Dagelijks komen er vele klachten binnen bij Microsoft over het niet correct functioneren van het geluid op de nieuwe Surface-tablets van het bedrijf. Wegens onbekende redenen zou het geluid op de vreemdste momenten spontaan gedempt worden.

De reden voor het gedempte geluid zou mogelijk veroorzaakt kunnen worden door de Touch Cover, de multifunctionele bescherming voor de tablet die ook als ultradun toetsenbord fungeert. De forum-moderators bij Microsoft Answer, een site waar veel klachten over de geluidsproblemen binnenkwam, zijn de afgelopen tijd druk bezig geweest om het probleem te achterhalen. Zij denken dat de Touch Cover het probleem zou kunnen veroorzaken.

De moderators plaatsten eerder vandaag een bericht op het Microsoft Answer-forum waarin werd gevraagd of alle gebruikers die kampen met geluidsproblemen dit zouden willen doorgeven aan de technische ondersteuning van Microsoft, om de Touch- of Type-cover te vervangen voor een exemplaar dat de geluidsproblemen niet veroorzaakt. Ook stellen ze dat er nog steeds onderzoek plaats vindt naar de exacte reden van het probleem.