1 min

MiKandi, maker van een alternatieve applicatiewinkel voor Android-systemen, is van plan om ook een platform voor Google Glass te lanceren. MiKandi ziet de overduidelijke mogelijkheden van Google Glass en zegt niet vanaf de zijlijn toe te willen kijken.

MiKandi biedt Android-gebruikers de mogelijkheid om door 8.000 porno-applicaties te zoeken in een alternatieve applicatiewinkel voor Android. De nood aan een alternatieve winkel bestond omdat Google restricties legt op de applicaties voor Google Play. Ook Apple doet dit, maar voor iOS heeft MiKandi vooralsnog geen oplossing omdat dat besturingssysteem minder open is.

Op de eigen blog maakt MiKandi bekend dat het aan de slag gaat met Google Glass. De exploitant ziet Glass als een realtime en persoonlijke ervaring en wil dat graag uitbuiten. Waar de concurrentie volgens MiKandi een afwachtende houding aanneemt, gaat het zelf de uitdaging aan.

MiKandi verwacht zowel toepassingen voor het maken als bekijken van expliciete content. Hoe Google er tegenover staat is nog afwachten, het is in ieder geval zo dat vooralsnog alle Glass-applicaties goedkeuring moeten krijgen van de schepper van de digitale bril.