Android 4.3-update Galaxy S3 gestart in Nederland

Abonneer je gratis op Techzine!

De uitrol van de update naar Android 4.3 voor de Samsung Galaxy S III is van start gegaan in Nederland. De update zorgt ervoor dat Samsung’s voormalige vlaggenchip van Android 4.1 Jelly Bean naar Android 4.3 Jelly Bean wordt opgewaardeerd.

Gebruikers moeten een update van ongeveer 1GB downloaden om hun Galaxy S III naar Android 4.3 Jelly Bean te updaten. Als de update beschikbaar is voor jouw toestel, zou je automatisch een melding moeten ontvangen waarna deze via een draadloze verbinding binnengehengeld kan worden. Sommige gebruikers zijn overigens nog afhankelijk van hun telecomprovider voordat de update geïnstalleerd kan worden.

Android 4.3 voor de Galaxy S III brengt verschillende verbeteringen. De launcher wordt gelijkgetrokken met die van de Samsung Galaxy S4. Ook zijn er nieuwe modi voor de camera en is er een vernieuwd toetsenbord, vergrendelscherm en notificatiecentrum. Verschillende apps hebben een update gekregen en de prestaties van de telefoon zouden ook verbeterd moeten zijn.