Indiase importlijst meldt kleinere Nokia-tablet

Abonneer je gratis op Techzine!

Vorige maand verschenen meerdere geruchten over de komst van een 8 inch-tablet uit de handen van het Finse Nokia. Recentelijk zou dit toestel met de codenaam RX-115 zijn verschenen op een lijst van een Indiase importeur.

Er doen meerdere geruchten de ronde dat Nokia een kleinere variant van de Lumia 2520-tablet zal gaan uitbrengen. De Lumia 2520 beschikt onder andere over een 10 inch Full HD-beeldscherm en een Snapdragon 800-chipset, tikkend op 2,2 GHz. Naar verluidt zal het beeldscherm van de onaangekondigde Lumia 2020 een diagonaal meten van 8,3 inch. Ook zou deze ondersteuning bieden voor een nano-sim en het gebruik van een stylus.

Deze Lumia 2020 zou zijn opgedoken op een lijst van een Indiase importeur. Hier is een toestel opgenomen met de codenaam RX-115. Deze codenaam kwam afgelopen zomer al bovendrijven als mogelijk nieuw Nokia-apparaat in een blog van AdDuplex.

Hoewel deze onaangekondigde Lumia 2020 weliswaar kleiner is dan de Lumia 2520, zou deze zeker niet onderdoen wat betreft prestaties. Naast een Full HD-schermresolutie zou deze eveneens worden uitgerust met een Snapdragon 800-chipset.