Gisteren is wederom een resultaat van een benchmark verschenen van één van de twee mogelijk varianten van de Samsung Galaxy S5. Het betreft hier het toestel met de codenaam SM-G900F. In tegenstelling tot het toestel met de codenaam SM-G900S, betreft het hier een smartphone zonder 2K-schermresolutie.

De benchmark waarin de variant van de Samsung Galaxy S5 met de codenaam SM-G900F vandaag opdook, is AnTuTu. Deze benchmark wordt door Techzine zelf ook gebruikt voor het testen van de hardware van mobiele apparaten. Hier wist de SM-G900F een totaalscore neer te zetten van 29.223 punten.

Deze score zou nog kunnen oplopen, omdat het waarschijnlijk nog om een prototype gaat. Software-optimalisaties zouden de score verder kunnen opdrijven. De hoogst behaalde score in onze tests is 33.870 punten, van de Sony Xperia Z Ultra (review).

Uit de resultaten van de benchmark kan eveneens worden afgeleid dat het een toestel betreft met een beeldscherm met 1920 x 1080 pixels. In tegenstelling tot de SM-G900S betreft het hier dus geen 2K-resolutie van 2560 x 1440 pixels. Gezien het een prototype zou kunnen betreffen, kan de definitieve SM-G900F natuurlijk alsnog over een 2K-resolutie kunnen beschikken.


De overige resultaten uit de AnTuTu-benchmark komen overeen met wat er tot nu toe aan geruchten over specificaties is binnengekomen. Zo beschikt de SM-G900F over een 2,5 GHz-processor, 3GB werkgeheugen, een 16 megapixel-camera. Ook is het toestel uitgerust met Android versie 4.4 KitKat (review).