‘LG presenteert nieuwe smartphones tijdens MWC’

Abonneer je gratis op Techzine!

De afgelopen tijd zijn er enkele onbekende toestellen van LG opgedoken in benchmarks van de website HTML5Test. Opvallend was dat alle toestellen gebruikmaken van Android 4.4 KitKat. De verwachting is dat deze toestellen tijdens de MWC 2014 gepresenteerd zullen worden.

Via de website van HTML5Test zijn verschillende nieuwe LG-toestellen verschenen die nog niet bekend waren. De toestellen draaien allemaal Android 4.4 KitKat (review). Op de website staan de telefoons met modelnummers: LG-D830, LS740, LG-D410, LG-D320 en LG-MS323.

Op dit moment zijn er slechts enkele telefoons die gebruikmaken van Android 4.4 KitKat. Het feit dat bovenstaande toestellen allemaal gebruikmaken van deze nieuwe Android-versie duidt erop dat hier wat LG betreft snel verandering in zal komen. Naar verwachting zullen ook andere fabrikanten veelvuldig gebruikmaken van de nieuwste versie van Android bij de toestellen die tijdens de MWC 2014 gepresenteerd zullen worden.

Behalve de geruchten die afkomstig zijn van de website van HTML5Test zijn er ook geruchten over een kleinere versie van de LG G2 (review), momenteel bekend onder de naam LG G2 mini. Mogelijk is een van bovenstaande toestellen dit toestel en dat zou betekenen dat de LG G2 mini tijdens de MWC gepresenteerd wordt.

De MWC 2014 staat gepland voor 24 februari tot en met 27 februari.