Details over de opvolger van de Moto X zijn nog geheel onduidelijk, maar de smartphone zal volgens @evleaks toch al binnenkort op de markt verschijnen. De betrouwbare bron van lekken heeft een afbeelding gepubliceerd waarop het logo van de Moto X + 1 te zien zou zijn.

Omdat we nog vrijwel niks over de Moto X weten, lijkt het onwerkelijk dat de smartphone binnenkort al op de markt komt. Toch gaf Motorola tegenover Techzine tijdens het Mobile World Congress ook aan dat de opvolger in de zomer zal worden onthuld. De beweringen van @evleaks zijn dus zeker niet uit de lucht geplukt.

Het logo van de smartphone lijkt erop te wijzen dat Motorola een wat onconventionele benaming gaat hanteren. Waar veel fabrikanten kiezen voor een volledig nieuwe naam of simpelweg een cijfer achter de naam plaatsen, zal Motorola de nieuwe smartphone Moto X +1 noemen.

De Moto X + 1 wordt mogelijk tegelijkertijd met het opvallende Moto 360-horloge op de markt gezet. In België en Nederland wordt de originele Moto X enkel via omwegen verkocht, het is niet mogelijk om de smartphone bij aankoop een persoonlijke uitstraling te geven.