Samsung heeft weer een ludieke marketingcampagne bedacht om de Galaxy S5 onder de aandacht te brengen van het grote publiek. De bekende Terminal 5 op Heathrow, de drukste terminal ter wereld wordt voor een periode van twee weken omgebouwd tot "Terminal Samsung Galaxy S5".

Samsung heeft het voor elkaar gekregen om weer een hele grote marketingstunt uit te halen, ditmaal gaat het in het Verenigd Koninkrijk de drukste luchthaven terminal ter wereld ombouwen tot Terminal Samsung Galaxy S5. Alle verwijzingen naar Terminal 5 in en om de terminal worden aangepast in Terminal Samsung Galaxy S5. Veder zullen de aanwezige reclameborden en waar mogelijk muren ook worden voorzien van de nodige reclame.

De terminal zal vanaf 19 mei voor een periode van twee weken helemaal in het teken staan van de Samsung Galaxy S5. Aangezien het de drukste terminal ter wereld is zal Samsung heel wat mensen gaan bereiken. Samsung heeft in het verleden al wel regelmatig gebouwen aan de buitenkan bekleedt met reclame, nu kiest het voor de binnenkant.