Inleiding

Coolermaster, een bedrijf zo professioneel en innovatief. Daarvan zou je toch denken dat het al een hele tijd bestond. Niets is minder waar, het bedrijf bestaat pas sinds 2001 en heeft zich sinds die tijd stevig in de markt genesteld met artikelen als cpu-koelers, pc-kasten, voedingen, functiepanelen en andere accessoires. Coolermaster is een voorloper als het gaat om vernieuwingen. Pc-kasten bestaan alweer een hele tijd, maar Coolermaster weet toch nog steeds inspiratie te vinden voor vernieuwingen. Of het positieve vernieuwingen zijn moet nog maar blijken.

Waar Coolermaster steeds naar streeft is tevredenheid van de klant. Zoals het bedrijf zelf zegt; "Wij geven om onze klanten: Wij geloven dat de technologie ons leven moet verrijken en niet compliceren. Daarom integreren wij de menselijke interactieve functie die klanten toestaat om hun systemen beter te begrijpen en deze gemakkelijk te kunnen bedienen."


Coolermaster Nederland

Of het Coolermaster met de Storm Sniper kast ook gelukt is om eenvoud en elegantie te combineren ga ik in deze review uitzoeken. Ik zal kijken naar de praktische kant en hoe de kast bevalt bij dagelijks gebruik, maar ook hoe gebruiksvriendelijk hij is bij het inbouwen van de hardware. Ik kijk daarbij voornamelijk of alles op een logische plaats zit, of de componenten eenvoudig te installeren zijn, of de kabels goed weggewerkt kunnen worden en hoe het staat met de koeling. Kortom er moet veel bekeken worden.

Oh, en voordat ik het vergeet te vertellen, je krijgt bij deze kast een leuke muismat met een aantal tips voor het gamen. Leuke actie van Coolermaster.