1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Graphics, geluid

Grafisch


Grafisch ziet het spel er prima uit. Vooral aan het begin als je kamer wordt verwoest zullen de apparaten in je kamer je om de oren vliegen. Ook de planten die groeien zien er zeer mooi uit. Als je een keer goed in de verte kan kijken ziet ook dit er zeer spectaculair uit. Grote machines omringen je en je voelt je ook echt klein en machteloos.

Tevens zal Wheatley na verloop van het spel enige "kleerscheuren" krijgen. Wat er echt helemaal perfect uitziet is het eindfilmpje. Al met al zien de graphics er goed uit en dat is ook erg belangrijk in een puzzelspel als deze. Want als je niet goed kan zien waar je heen moet en hoe je de puzzel moet oplossen, wordt het spelen van de game pas echt moeilijk.



Geluid


Veel geluiden komen er niet voor in het spel. Natuurlijk hoor je behoorlijk vaak de portalgun als je ermee schiet. Gelukkig is dit geen irritant geluid. Wat je ook vaak hoort zijn de voice overs, vooral die van Wheatley is erg goed ingesproken en ook met de nodige droge humor. Ook Glados heeft een eigen stem. Dit is echt een cliché robot stem. Voor sommige mensen misschien een beetje irritant maar het past zeker in dit spel.

Table of contents