1 min

Tags in dit artikel

, ,

Geschiedenis (2/2)

Mario Kart: Double Dash!!


Dit spel kwam ook in 2001 uit, maar dan voor de Nintendo Gamecube. Het kan door maximaal vier personen tegelijkertijd gespeeld worden, tenzij verschillende Gamecubes worden verbonden met elkaar. Deze versie is de vierde in de Mario Kart-reeks.

De grote verandering met de vorige versie, Mario Kart 64, is dat in deze uitgave twee spelfiguren in één racewagen kunnen plaatsnemen. In dit spel maakt Toadette voor het eerst haar opwachting.


Mario Kart DS


Mario Kart DS kwam in 2005 uit voor de Nintendo DS. De kartbanen hebben allemaal te maken met andere Mario-spellen en er zijn ook banen uit de GameCube-, Gameboy Advance-, Nintendo 64-, en SNES-versies van het spel. Tijdens de race kun je voorwerpblokken pakken met daarin een wapen dat je tegen je tegenstanders kan gebruiken.

Het spel kan ook online gespeeld worden via de Wi-Fi connectie en je kunt ook gewoon bij elkaar op bezoek gaan en spelen zonder internet. Er zitten ook battle- en mission-modes in en als je meer gouden bekers wint zul je ook nieuwe karts, personages en banen vrijspelen.



Mario Kart Wii