1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Camera

De camera in de Xperia Play geeft de gebruiker de mogelijkheid om foto’s van 5 megapixel te schieten. Helaas missen we twee dingen aan deze camera; 720p videoopname en de mogelijkheid tot inzoomen.

Het gemis van deze twee opties maakt de camera natuurlijk bij voorbaat al een zwak punt van deze telefoon. Gelukkig is niet alles kommer en kwel, want de foto’s die het toestel neemt zijn zonder twijfel acceptabel te noemen.

Helaas troffen we het vandaag niet, het is een zeer grauwe dag en zo komt dit dan ook terug op de foto’s die we namen. Als we daar dus even niet op letten kunnen we stellen dat de Xperia Play zeer zeker goede foto’s maakt, vooral met de scherpte van de foto’s en de flitser zit het zeker goed.

De camera-applicatie biedt zoals al wel duidelijk is niet al te veel opties. Een andere toevoeging die we missen voor het nemen van foto’s en video’s is een fysieke focus-knop. De rechter-schouderknop voor de PlayStation-games was hier bijvoorbeeld perfect voor geweest. Helaas valt hier geen foto mee te maken.

Goede belichting, zonder flits.


Slechte belichting, met flits.


Buiten, dichtbij.


Buiten, op afstand.