1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Prestaties

De Xperia Play zou gezien zijn hardware mooi mee moeten kunnen in onze benchmarks, hoewel de echte krachtpatsers zoals de LG Optimus 2X niet zomaar verslagen zullen worden.

Caffeinemark

In Caffeinemark draait het voornamelijk om de combinatie van alle hardware, welke getest wordt. Dat de Xperia Play hier niet als allerbeste presteert is op zich geen verrassing. Overall eindigt de Xperia Play op het moment op een derde plaats en dat is dik in orde.








Neocore

Wat betreft gaming is het belang natuurlijk groter; hier moet de Xperia Play scoren, want hier is de telefoon immers voor bedoeld. In de resultaten zien we echter dat de scores wel het hoogste zijn van alle vergelijkbare telefoons, maar dat de dualcore Optimus van LG toch duidelijk de koppositie weet te behouden. Eerder in de review merkten we al op dat Sony Ericsson zichzelf tekort heeft gedaan door een Snapdragon-processor in deze telefoon te plaatsen, hier mag wel duidelijk zijn waarom. Het verschil van meer dan 15 frames per seconde is een straatlengte te noemen.

Desalniettemins scoort de Xperia Play wel beter dan alle andere vergelijkbare telefoons en zo kunnen we toch concluderen dat Sony Ericsson goed werk heeft geleverd. Het had alleen beter kúnnen zijn.