Benchmarks (1)

Goed, we beginnen met de score van NBench. Deze voelt voornamelijk de processor aan de tand. Hier is ook duidelijk te zien dat veel modellen niet voor elkaar onder doen. Op het moment van schrijven komt alleen de Flyer er met kop en schouders bovenuit, maar dit heeft te maken met het feit dat die processor maar liefst 500 MHz sneller is.


De Packers Bell Liberty Tab scoort hier dus prima.


In de resultaten van BenchmarkPi scoort de Packard Bell wederom prima, een voorlopig tweede plaats.Ook de zwakke plek van de Packard Bell lijken we gevonden te hebben, om de een of andere reden wil dit model niet hoger dan 28,8 frames per seconde. Dit terwijl de Acer Iconia er 35 haalde met exact dezelfde specficaties. Wellicht dat de Android-package van de Packard Bell grafisch toch iets minder is geoptimaliseerd dan de Acer. We hebben de benchmark meerdere malen gedraaid maar meer krijgen we er niet uit. We hebben Packard Bell ook hierover gesproken. Zij kunnen ons ook niet vertellen hoe dit mogelijk is. De tablethardware is identiek op die 16 GB-opslagcapaciteit na, maar dat mag geen verschil uitmaken.

Op de volgende pagina de scores van de CaffieneMark-benchmark. We kunnen eventuele verschillen in het Android-besturingssysteem dan pas echt goed zien.