2min

Tags in dit artikel

, , ,

Verpakking, inhoud en specificaties



Verpakking


De Tablet S wordt geleverd in een overwegend wit en zwarte doos. Op de witte voorkant staat een afbeelding van de Tablet S waarop de ‘Favorites’-applicatie te zien is. Onderaan staat een opvallend en onverwacht logo, namelijk eentje waaruit blijkt dat de tablet ‘PlayStation Certified’ is, wat betekent dat er, net als op bijvoorbeeld de Xperia Play, PlayStation-games kunnen worden gespeeld. Bij aankoop van de Tablet S krijgt de consument alvast twee gratis PlayStation-games, namelijk Crash Bandicoot en Pinball Heroes. Echte klassiekers dus.

Afgezien van de voorkant zijn er op de verpakking weinig noemenswaardige details vinden. Het enige opvallende dat er terugkomt is een goud-kleurige graphic van een bewegend licht. Het ziet er mooi en interessant uit, maar heeft verder niet veel te doen met de Tablet S.



Inhoud


Qua inhoud is Sony helaas niet al te vrijgevig geweest. Natuurlijk is er de Tablet S zelf, maar verder zijn er eigenlijk alleen een stel handleidingen en een acculader terug te vinden. ‘Kers’ op de taart is een polsbandje dat aan de tablet bevestigd kan worden. De acculader heeft overigens een erg aparte aansluiting, terwijl we juist gewend raakten aan een micro USB-poort voor dit soort activiteiten. Zoals inmiddels al duidelijk mag zijn, Sony heeft niet eens de moeite genomen om zo’n kabel mee te leveren. Dat terwijl er wel een micro USB-poort aanwezig is op de tablet zelf.

Een USB-kabel hadden we wel graag meegeleverd zien worden. Verder zijn een hoesje en oortjes/headset natuurlijk ook nooit verkeerd. Maar helaas, in dit geval moet men het zonder doen.



Specificaties


Model
Merk Sony
Type Tablet S
Processor
Processortype ARM Cortex A9
Kloksnelheid processor 1 GHz.
Grafische processor nVidia Tegra 2
Software
Besturingssysteem Android-OS 3.2
Extra software
  • Foursquare
  • Evernote
  • Crash Bandicoot
  • Pinball Heroes
  • Ustream
  • Zinio
  • Media Remote
  • Remote Control
Opslag
Interne opslag 16 of 32 GB
Externe opslag SD
RAM 1 GB
Scherm
Scherm 9,4 inch TFT TruBlack capacitief
Scherm resolutie 800 x 1280 pixels
Connectiviteit
Bedraad Micro USB-poort, 3,5 mm audio jack-plug, SD-kaart
WiFi 802.11 b/g/n
GPS ja
Bluetooth Ja
Telefoonnetwerken 3G (optioneel)
Audio Ingebouwde stereo speaker, 3,5 mm audio jack
Accu
Batterij n.b. mAh Li-Ion
Accuduur 8 uur
Fysieke eigenschappen
Afmetingen 241.2 x 174.3 x 10.1-20.6 mm (LxBxD)
Gewicht 598 g (incl. batterij)
Kleuren Zwart