2min

Tags in dit artikel

, ,

Specificaties

Verpakking en accessoires


De verpakking is redelijk rechttoe rechtaan. Er staat een schematische tekening van het apparaat op de zijdes en in elke cirkels staan de kenmerken van ‘Small’, ‘Stylish’, ‘Powerful’ en ‘Efficient’.
Hierbij moet er wel worden opgemerkt dat er ‘2GB Max.’ op de verpakking staat. Ons testmodel werkt echter prima met een 4 GB-module.



Binnenin vinden we uiteraard het kleine systeem dat omhuld is door twee schuimblokken die zorgen voor goede bescherming. Verder vinden we in de doos de overig accessoires zoals de stand, een handleiding in verschillende talen, een cd met drivers en natuurlijk de voeding.






Specificaties


Zoals gezegd is het model dat wij vandaag testen beschikbaar gesteld door Shuttle zelf en deze machine is dan ook tot de nok toe gevuld met allerlei functies. Hieronder valt het werkgeheugen, de blu-raydrive, de SSD en de Windows-licentie. De XS35V2GT is echter als barebone verkrijgbaar in de winkels waarbij je dus zelf nog onderdelen moet toevoegen. Om een werkend systeem te krijgen moet je dus nog een harde schijf/SSD en werkgeheugen toevoegen.

Hieronder zijn dan ook de specificaties te vinden van ons geteste systeem:

Model
Merk Shuttle
Type XS3510M2 (XS35GTV2)
Hardware
Processor Intel Atom D525 (1,8 GHz)
RAM 1 x 4GB Kingston 1333 MHz (SODIMM)
Opslag Corsair Force 3 120GB
Videokaart NVIDIA ION (8 CUDA-cores)
Software
Besturingssysteem Windows 7 Professional 64 bit
Connectiviteit
Aantal USB-poorten 5
WiFi 802.11 b/g/n
Video-output HDMI en VGA
Audio Mic- en audiojack
Fysieke eigenschappen
Afmetingen 25,2 x 16,2 x 3,85 cm (DxHxB)
Gewicht 1,8 kg


Enkele afbeeldingen van onder andere CPU-z en GPU-z kunnen ook niet ontbreken:





Het is overigens belangrijk te vermelden dat de reguliere drivers van NVIDIA niet werken. Je moet custom drivers downloaden van de website van Shuttle.