1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Conclusie

De HTC Radar is een redelijk goede opvolger van de eerste Windows Phone-toestellen van HTC. Het nadeel van de Radar zit hem vooral in de gebruikte hardware, welke deels overeenkomt met die van zijn voorgangers, wat teleurstellend mag worden genoemd. Immers, ook de HTC Trophy en zijn compagnons hebben een update naar Windows Phone Mango gekregen en zijn daarom niet erg verschillend van de Radar, op het uiterlijk na.

Het uiterlijk van de Radar mag er echter wezen. Het gebruikte materiaal voelt goed aan, al is het wat glad te noemen. Het ontwerp is erg kenmerkend voor HTC maar door wat subtiele wijzigingen toch weer uniek te noemen.

De camera doet wat deze moet doen en is dankzij een groot aantal opties volledig naar smaak in te stellen. De foto’s zijn redelijk te noemen en dit zelfde kan ook gezegd worden van de videofunctie.

‘Redelijk’ is eigenlijk ook wel het woord dat de Radar kenmerkt. Er zijn weinig zaken waarin de telefoon echt uitblinkt maar er zijn net zo goed weinig aspecten waar de Radar duidelijk tekort komt. Met een prijs van 310 euro is de Radar zeker geen dure telefoon en zonder meer geschikt voor de instappers van Windows Phone.
6.0
  • Mooi ontwerp;
  • Camera presteert redelijk;
  • Prestaties zijn goed;
  • Zelfde hardware als eerste Windows Phones van HTC;
  • Geen micro SD-poort te bekennen;