1 min

Tags in dit artikel

, ,

Installatie

Voor de afmetingen van de kast vind ik drie 5,25-inch bays wat karig. Gek genoeg zie ik nog ruimte zat voor een extra bay. Gemiste kans dus!


Antec heeft ervoor gekozen twee 2,5-inch interne bays te plaatsen voor bijvoorbeeld een SSD of notebookhardeschijf. Direct daaronder bevinden zich nog een zestal 3,5-inch bays voor de reguliere hardeschijven.


De hardeschijven kunnen met behulp van meegeleverde sledes eenvoudig worden geïnstalleerd. Deze sledes zijn voorzien van rubberen aansluitingen die trillingen naar de behuizing moeten tegengaan. De sledes kunnen behalve de standaard 3,5-inch apparaten ook de 2,5-inch huizen dankzij extra uitsparen (zonder rubbers). Bij het installeren van een aantal SSD’s en HD’s valt op dat deze SSD’s wat ver uitsteken. Dit is niet erg, maar het oogt wat vreemd.


Als men nog extra luchtventilatie wil hebben, kunnen er aan de voorzijde ook nog twee 120 mm ventilatoren geplaatst worden achter de hardeschijfkooi. Op die manier kan er een push en pull systeem gecreëerd worden zodat hardeschijven geen belemmering meer vormen voor de luchtdoorstroming.

Table of contents