2min

Inhoud, uiterlijk & aansluitingen

Inhoud


In de doos van de Chromebooks vind je niet veel bijzonders terug, naast uiteraard de laptops zelf. Naast een bundeltje met onder andere de handleiding en garantievoorwaarden zijn er enkel nog de snelstartgids en acculader om op te noemen.


Uiterlijk


Acer heeft in mijn ogen niet zoveel gedaan om de Chromebook C720-serie een interessant uiterlijk te geven. Dat heeft deels te maken met de saaie grijstint die het Taiwanese bedrijf heeft gekozen. Er is ook een witte versie beschikbaar, deze oogt op afbeeldingen in ieder geval een stuk aantrekkelijker. Wat uiterlijk betreft komen deze Chromebooks niet in de buurt van de HP Chromebook 14 (review).

De Chromebook C720 en C720P zijn relatief dik te noemen in een tijdperk waarin ultrabooks het ontwerp van laptops dicteren. We hebben het hier over een laptop met een scherm van 11,6 inch, maar toch een dikte van zo’n 2,5 centimeter. Ik vind de laptops er erg log uitzien, de reden hiervoor is in ieder geval deels in de koeling terug te vinden. De laptops zijn passief gekoeld en dat vereist een redelijke grote heatsink voor de afvoer van de hitte.


Aansluitingen


Op de linkerzijde heeft Acer de aansluiting voor de adapter geplaatst, alsook een HDMI-, USB 3.0 en headset-poort. De rechterzijde is uitgerust met een SD-kaartlezer, USB 2.0-poort en Kensington-aansluiting.