1 min

Tags in dit artikel

, ,

PowerPoint

Uiteraard is ook PowerPoint van de partij, dit programma is handig om iets op school of op het werk te presenteren, maar het wordt ook gebruikt voor leuke/grappige presentaties. Tegenwoordig krijgt iedereen die op de middelbare school zit, les in het maken van een PowerPoint-presentaties. Werkstukken hoeven dan niet per se schriftelijk, maar mogen tegenwoordig ook in PowerPoint gepresenteerd worden.

Mensen met weinig inspiratie worden door Microsoft een handje op weg geholpen, want Microsoft heeft achttien ontwerpen toegevoegd. Er zijn echter nog veel meer ontwerpen beschikbaar op de office site.


Verder is er ook nog de mogelijkheid om een presentatie in zwart-wit weer te geven. Ook zijn de standaardinstellingen om een animatie toe te voegen, of in te voegen nog steeds aanwezig. PowerPoint kan je nu ook goed gebruiken om een voorkant voor een werkstuk te maken, wanneer je het blad in de lengte zet, kan je zo een bijzondere voorkant creëren.

Over het algemeen werkt de PowerPoint versie van Office 2003 beter dan deze. Voordat je iets gevonden hebt, ben je weer een tijdje verder. Microsoft heeft besloten om opties die niet veel gebruikt worden niet direct in beeld te zetten waardoor de gebruiker meer tijd nodig heeft om de gewenste optie te vinden.