2min

Tags in dit artikel

, ,

Verpakking + accessoires

Verpakking


De verpakking ziet er rustig en strak uit. Een foto van het systeem staat mooi op de voorkant samen met de belangrijkste specificaties, zoals HDMI, NVIDIA ION en Intel Atom. ‘Small, Silent, Stylish’ zijn de termen die op de doos staan. Dit zijn allemaal relatieve begrippen, want persoonlijk vind ik namelijk dat hij wel klein is en er mooi uit ziet, maar toch wel luidruchtig is. Hierover later echter meer. Op de zijkant staat een tabel met alle eigenschappen. Er is ook te zien dat er een witte versie verkrijgbaar is, voor deze review stelde ASrock ons echter een zwart model ter beschikking. De kleine nettop heeft anti-kras folie op het oppervlak en zit goed verpakt in de doos.


Accessoires


Er wordt dus, zoals eerder gezegd, een afstandsbediening bij het systeem geleverd. Deze is net als de ION 330HT-BD met een zwarte pianolak afgewerkt, de witte versie heeft uiteraard een witte afstandsbediening. De afstandsbediening wordt geleverd met twee AAA-batterijen zodat je direct aan de slag kunt. Hij ligt daarnaast goed in de hand en de knoppen voelen goed aan. Als je de afstandsbediening niet prettig vind zul je een apart toetsenbord en muis moeten aanschaffen, want die worden niet meegeleverd.


ASrock heeft ook gedacht aan de mensen die geen beeldscherm hebben met een HDMI-aansluiting. Er wordt namelijk een zwarte HDMI naar DVI-kabel bijgeleverd. Tevens treffen we nog een extra kabeltje aan waarmee je een tweede harde schijf in de nettop kunt installeren. Ook de vier benodigde schroefjes worden erbij geleverd. Verder wordt er nog een rond stuk rubber meegeleverd die je onder de nettop kunt plaatsen, zodat hij niet makkelijk wegglijdt. Dit werkt uitermate goed en mijn advies is ook om het te gerbuiken, want anders komen er snel krassen op de onderkant van het systeem.

De meegeleverde voedingsadapater is van Delta Electronics. Het model is een ADP-65JH DB en deze kan 65 Watt leveren. Verder worden er ook nog casebadges meegeleverd, zowel van Intel Atom als van NVIDIA ION. Als je dat leuk vindt kun je je systeem ermee versieren. Als laatste is er nog een cd met drivers. Alles zit onboard dus met één klik op de knop kun je de all-in driver installeren en ben je klaar. Het is echter aan te raden om de meeste actuele drivers te downloaden, omdat het systeem doorgaans dan beter presteert.