1 min

Lapchilla Coolink

Deze standaard is zoals de naam al doet vermoeden afkomstig van koelerfabrikant Coolink. De laptopstandaard is gemaakt voor laptops tot 15,4 inch.

De standaard heeft twee standen, waarbij de hellingshoek in een van de standen 15 graden is, in de andere stand haalt deze standaard 32 graden. Op de hoogste stand komt het scherm van de laptop een stuk van de ondergrond, waardoor gebruikers een gezondere houding kunnen aannemen. Typen in deze stand is echter minder fijn en bovendien niet goed voor armen en polsen. Wel is er altijd de mogelijkheid om een extern toetsenbord aan te sluiten, dat is in deze stand dus min of meer vereist.



Net als bij de Notepal U2 laptopstandaard wordt de fan voorzien van stroom via een USB-verlengstukje waardoor er geen extra USB-poort in beslag genomen wordt. De ventilator heeft een grote van 220mm en een relatief lage fanspeed van 600 RPM, waardoor deze vrijwel geen geluid maakt.



De laptopstandaard weegt 800 gram en is gemaakt van ABS plastic, maar voelt desondanks een beetje gammel aan. Bij het uitklappen en het verstellen schoot het verstelbare deel los van de rest. Om hem vervolgens weer in elkaar te krijgen vereist enig geduld.

De Lapchilla van koelerfabrikant Coolink kost rond de 30 euro en is alleen verkrijgbaar in het wit.

Voordelen
  • stil;
  • verstelbaar hellingsgraad.

Nadelen
  • gammel / wiebelig.