2min

Choiix Air Through

De Choiix Air Through is een laptopstandaard ontworpen voor laptops tot 17 inch. Waarbij speciaal rekening is gehouden met de Macbook en Macbook Air. De laptopstandaard is gemaakt van aluminium, rubber en plastic, weegt 895 gram en heeft een elegant design.



De laptopstandaard heeft een excentriek ontwerp. Aan de achterkant zitten twee 60mm ventilatoren die lucht onder de laptop blazen. Ondanks een relatief hoge fan speed van 1500 RPM zijn de koelers vrij stil. De ventilatoren worden voorzien van stroom via een USB-aansluiting. Choixx heeft deze laptopstandaard voorzien van een 4-poorts USB-hub.



Het grote nadeel van de Air Through is dat deze niet in hoogte verstelbaar is. De Choiix Air Through [C-HL01-WS] is alleen verkrijgbaar in het wit en kost rond de 30 euro.


Choiix – Mini Air Through


De Choiix Mini Air Through is het kleine broertje van de Choiix Air Through en is special ontworpen voor de kleinere laptops en netbooks.



Het grootste verschil met de Air Through zit hem in de ventilator en de grootte, de Mini Air Through is geschikt voor laptops tot 15 inch. In plaats van twee 60mm ventilatoren beschikt de Mini Air Through over een enkele, stille 70mm ventilator die draait op een niet verstelbare snelheid van 1500 rpm.



De laptopstandaard is net als zijn grote broer gemaakt van rubber, plastic en aluminium en heeft een 4-poorts USB-hub. De Mini Air Though van Choixx weegt 575 gram en kost ongeveer 35 euro.

Voordelen:
  • mooi design;
  • USB-hub;
  • ontworpen voor Macbooks.

Nadelen:
  • oppervlak niet verstelbaar.