Abonneer je gratis op Techzine!

Conclusie

De AMD Radeon HD6670 is een prima en goedkoop videokaartje voor de weinig eisende computergebruiker. Het mooie van deze kaart is -net als bij alle andere HD6000-kaarten- dat er daarmee wel ondersteuning voor DirectX 11 wordt toegevoegd.

Wat betreft games is de HD6670 natuurlijk toebedeeld aan de lage middenmoot. Een game valt met lage resolutie en effecten op de lagere niveau’s prima te spelen, wil je echter graag genieten van al het pracht en praal van de nieuwste games, dan is deze HD6670 natuurlijk bij voorbaat al geen optie, maar dat mag geen verrassing heten.

Ben je op zoek naar een upgrade voor je on-board videokaart of je huidige videokaart en eis je niet te veel op het gebied van gaming, dan is de HD6670 met een prijs van rond de 85 euro een prima uitkomst. Het is natuurlijk nog even afwachten wat de HD6570 weet te presteren in vergelijking met deze kaart, afgaande op de specificaties zou dit mogelijk niet eens veel schelen en daarom is het wellicht niet onverstandig om nog even de hand op de knip te houden tot we hier uitsluitsel over kunnen geven.
10.0
  • Prijs/prestatieverhouding dik in orde;
  • Third-party versies kunnen eventueel low-profile zijn;
  • Lage geluidsproductie;
  • Niet geschikt voor de gemiddelde game;