2min

Tags in dit artikel

,

Inleiding en specificaties

Inleiding


In deze review komt er opnieuw een all-in-one aan bod. Dit keer kregen wij van MSI een compacte all-in-one oplossing toegestuurd in de vorm van de Wind Top AE2211. Deze 21,5 inch grote all-in-one kan de ideale oplossing zijn wanneer je weinig ruimte hebt of gewoon niet graag een grote kast onder je bureau hebt staan. Wanneer je namelijk een all-in-one aanschaft zal het gehele systeem verwerkt zijn in het beeldscherm.

Wanneer we naar de MSI kijken zien we onder andere een i3-processor, 4 Gigabyte werkgeheugen, 1 Terabyte aan opslag, USB 3.0, cloud computing-diensten en een aanraakgevoelig beeldscherm. Dit alles is al verkrijgbaar vanaf 779 euro en het systeem van MSI is daarmee redelijk scherp geprijsd in tegenstelling tot menig ander all-in-one systeem.



Wanneer we de website van MSI raadplegen voor wat informatie over het systeem zien we dat de fabrikant zich probeert te richten op de veeleisende multimediagebruiker. Zo zien we verschillende kreten en uitleg over de verschillende manieren waarop je het systeem in kan zetten. Zo beschikt de MSI over Instant Display-technologie die direct een signaal ontvangt en beeld toont. Dit gebeurt zelfs wanneer het beeldscherm in principe uit staat. Daarnaast geeft de website nog uitleg over cloud computing middels Smart Sync en Smart Media Link. Technologieën die beide te vinden zijn in de MSI. Zoals je ziet zal je dus voorlopig goed uit de voeten kunnen met het systeem van MSI.

Specificaties


Model
Merk MSI
Type Wind Top AE2211
Processor
Processortype Intel Core i3 2100
Kloksnelheid processor 3,1GHz
Aantal cores 2
Opslag
Harde Schijf 1 TB
Toerental harde schijf 5400 RPM
RAM Geheugen 4 GB
Software
Besturingssysteem Windows 7 Home Premium 64-bit
Meegeleverde software
  • WinTouch 4
  • Norton
  • Smartsync
Connectiviteit
Aantal USB 3.0-poorten 2
Aantal USB 2.0-poorten 4
eSata
Uitbreidingsslots 1
Firewire
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Video-output HDMI
Audio-output Ja
Bluetooth 2.0
Scherm
Resolutie 1920 x 1080 (1080p)
Videokaart NVIDIA GeForce GT 540M
Schermgrootte 21,5 inch
Schermttype Full HD
Fysieke eigenschappen
Afmetingen 555.1 x 78 x 404.4 (voorzijde) (BxDxH in mm.)
Gewicht 9,4 kg.
Verkrijgbare kleuren Zwart/Wit