Abonneer je gratis op Techzine!

Binnenkant

Wanneer we het linker zijpaneel verwijderen zien we bij de ruimte voor 5,25" inch apparaten zwarte schuifjes zitten.
Wanneer een zwart schuifje naar links staat is deze open en kan er gemakkelijk een dvd-rom speler ingeschoven worden. Vervolgens kan je makkelijk de schuif naar rechts bewegen, hiermee klem je de hardware vast door middel van pinnetjes die uitsteken.


Om een harde schijf in te bouwen dien je gebruik te maken van een soort rails die met de kast meegeleverd is. Je klikt de rails op de harde schijf en schuift de harde schijf in de daarvoor bestemde opening. Wanneer je de rails + harde schijf ver genoeg doorschuift dan klikt het vast in het frame.

Met deze kast is het ook gemakkelijk om PCI kaarten te monteren. In totaal zitten er 7 uitbreidingsloten. Deze kast maakt ook hier gebruik van clipjes die je eerst los dient te maken. Daarna kan je het ijzeren klepje verwijderen en de PCI kaart plaatsen. Na het plaatsen klik je de clip weer stevig op zijn plek zodat de kaart niet kan verschuiven.Op de rechterfoto is het rechter zijpaneel van de kast verwijderd. Doordat dit paneel verwijderd kan worden is er de mogelijkheid om kabels aan deze zijde weg te werken. Ook is er een extra uitsparing ter behoeve van montage voor een extra fan. De zijpanelen zijn makkelijk te verschuiven, en de schroeven zijn met de hand los te draaien.

Table of contents