2min

Installatie + Gebruikerservaring

Deze muis is na het aansluiten meteen klaar voor gebruik, maar wil je profiteren van de extra mogelijkheden dan zal je de software op de cd moeten installeren. De installate is kort en het is niet nodig om daarna te rebooten.


Met de bijgeleverde software kan je de muis naar je eigen wens aanpassen. In deze software zijn naast de standaard instellingen nog veel meer opties aan te passen. Zoals de DPI, kleur van de belichting en er kunnen verschillende profielen aangemaakt worden.


De test


Om deze muis goed te kunnen reviewen heb ik deze twee dagen in gebruik genomen, in combinatie met de Taito welke verderop in deze review behandeld wordt. Deze muis heeft een comfortabele vorm waardoor deze makkelijk in de hand ligt. Het formaat van de muis is normaal, de knoppen zijn makkelijk te bedienen. Naast de linkermuisknop, rechtermuisknop en het scrollwieltje zitten er aan de zijkant ook nog twee knoppen bij de duim. Bovenop bevinden zich nog drie extra knoppen. Al deze knoppen zijn via de software te configureren.


Eerder in deze review heb ik vermeld dat het gewicht van de muis aanpasbaar is. Dit gebeurt door middel van de ronde schijfjes die in het doosje zitten. De keus bestaat uit 5g, 10g, 15g en 20 gram. Deze schijfjes kunnen maar op 1 manier aan de onderkant in de muis geklikt worden, het gewicht aanpassen is dus erg simpel. Naast de opening voor het gewichtje zit een knop om het schijfje er weer uit te drukken. Hierna kun je weer opnieuw een gewichtje plaatsen.